Wimper styling

Wimperlifting

Wimperlifting Met deze behandeling krijgen je eigen wimpers een permanent waardoor ze tot 8 weken lang perfect gekruld blijven. Bovendien is er bijna geen onderhoud nodig om dat mooie effect te behouden.
Tijdens de behandeling wordt je wimper over een speciale vorm geplaatst en behandeld met producten.
Deze zorgen ervoor dat de wimper een sterkere kromming kan aannemen.
Bovendien wordt het product enkel op het sterkste deel van de wimper toegepast, waardoor de behandeling helemaal veilig is voor je wimperhaar.

Na de behandeling is een goede nazorg belangrijk. Gedurende 24u mag u de wimpers niet nat maken, geen mascara gebruiken of make-up remover. We ontraden ook om activiteiten te doen waarbij je overvloedig zweet, zoals naar de sauna te gaan of intensief sporten.
Andere factoren die het resultaat in negatieve zin kunnen beïnvloeden zijn het te snel herhalen van de behandeling, een pauze van 8 weken is noodzakelijk om voldoende wimperhaartjes te laten wisselen.
Ook zwangere dames hebben een minder consistent resultaat door de invloed van zwangerschapshormonen op de haargroei. Een behandeling wordt op dat moment dan ook ontraden.

Heb je ooit overgevoelig gereageerd op een haarkleuring of permanent van het haar? Dan is ook deze behandeling niet geschikt.

Een wimperlift geeft natuurlijk een ander effect dan wimper extensions. Onderstaande foto’s zijn een voor en na van een wimperlift zonder verven.

WIMPERLIFTING
Deze behandeling geeft je een open blik en maakt dat je ogen optisch groter lijken. Het blijft anderzijds heel natuurlijk omdat er enkel gebruik wordt gemaakt van de eigen wimpers. Ideaal ook voor wie er optimaal wil uitzien zonder veel tijd voor de spiegel door te brengen
wimperlifting€ 45
wimperlifting + kleuring € 55