Wimper styling

Wimperlifting

Wimperlifting

Tijdens deze behandeling krijgen je eigen wimpers een permanent waardoor ze tot 8 weken lang perfect gekruld blijven.
Bovendien is er bijna geen onderhoud nodig om dat mooie effect te behouden.
Bij de behandeling worden je wimpers over een speciale vorm geplaatst en behandeld met producten.
Deze zorgen ervoor dat de wimper een sterkere krul kan aannemen.
Ideaal wanneer je op vakantie gaat en weinig tijd wil spenderen aan make-up, of wanneer je een frisse en toch heel natuurlijke look wil bekomen.
Bovendien wordt het product enkel op het sterkste deel van de wimper toegepast, waardoor de behandeling helemaal veilig is voor je wimperhaar.

Na de behandeling is een goede nazorg belangrijk. Gedurende 24u mag u de wimpers niet nat maken, geen mascara gebruiken of make-up remover. We ontraden ook om activiteiten te doen waarbij je overvloedig zweet, zoals naar de sauna te gaan of intensief sporten.
Andere factoren die het resultaat in negatieve zin kunnen beïnvloeden zijn het te snel herhalen van de behandeling, een pauze van 8 weken is noodzakelijk om voldoende wimperhaartjes te laten wisselen.
Ook zwangere dames hebben een minder consistent resultaat door de invloed van zwangerschapshormonen op de haargroei. Een behandeling wordt op dat moment dan ook ontraden.

Heb je ooit overgevoelig gereageerd op een haarkleuring of permanent van het haar? Dan is ook deze behandeling niet voor je geschikt.

Een wimperlift heeft natuurlijk een ander resultaat dan wimper extensions, benieuwd naar het effect? Onderstaande voor en na foto’s geven je een idee van je look na de behandeling.

Voor en na

voor en na zonder kleuring

voor en na met kleuring

WIMPERLIFTING
Deze behandeling geeft je een open blik en maakt dat je ogen optisch groter lijken. Het blijft anderzijds heel natuurlijk omdat er enkel gebruik wordt gemaakt van de eigen wimpers. Ideaal ook voor wie er optimaal wil uitzien zonder veel tijd voor de spiegel door te brengen
wimperlifting€ 45
wimperlifting + kleuring € 55