Massage met warme schelpen

Deze ontspannende massage maakt gebruik van een unieke techniek met zelf-verwarmende schelpen ook wel “lava shells” genoemd. Alvorens we met de massage van start gaan worden de schelpen gevuld met een speciale mineraalmix (zout, magnesium en ijzer), eens water is toegevoegd ontstaat warmteafgifte die de volledige massage aanhoudt.

We gebruiken voor deze massage natuurschelpen of keramische schelpen die van gemalen schelpen worden gemaakt. De schelpen zijn zorgvuldig gepolijst zodat nergens een scherpe rand is te voelen. Bovendien maakt de vorm van de schelpen dat we veel variatie aan de massage kunnen toevoegen. Het scharnier kan gebruikt worden wanneer we knoopjes in de spieren tegenkomen, de fijne zijde van de schelp kunnen we gebruiken om te kneden, de afgeronde vlakke kant voor streken op grote spiergroepen etc…

De warmte die aan het lichaam wordt afgegeven zorgt voor een toename in de doorbloeding en stofwisseling van de cellen, voeding naar het weefsel neemt toe en afvalstoffen worden beter afgevoerd.
Verder zorgt de warmte voor een diepgaande ontspanning van spieren en bindweefsel, het weefsel wordt soepel en beweeglijkheid neemt toe.

Ook draagt de warmte bij tot het psychisch welzijn en mentale ontspanning. Zeker in de wintermaanden zal deze behandeling dus een welkome ontsnapping zijn aan het kille weer.

MASSAGE MET WARME SCHELPEN
Massage met warme schelpen 80 min
ontspannende massage van het volledige lichaam waarbij afwisselend manueel en met warme schelpen wordt gewerkt
€ 78