Massages

De heilzame werking van massage

Bij Curam weten we dat een massage veel meer is dan enkel een moment van ontspanning.
Een behandeling kan een heel aantal lichaamsprocessen stimuleren en verbeteren.

Zo zal bij de relaxatiemassage het parasympatisch zenuwstelsel beïnvloed worden. Dit gedeelte van ons zenuwstelsel helpt ons om te ontspannen en bepaalde stoffen te produceren. Deze stoffen staan in voor een gevoel van welbehagen, zoals de neurotransmitter serotonine.
Ook heeft het parasympatisch zenuwstelsel een invloed op het herstellend vermogen van het lichaam. Dit is interessant voor wie een periode van stress achter de rug heeft en terug een versnelling lager wil functioneren.
Maar een massage heeft nog meer voordelen. Het verbetert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen uit de spieren. Het afvoeren van overtollig vocht wordt verbeterd, zowel via het veneuze stelsel als via de lymfevaten.

Wie buiten al deze heilzame effecten nog meer zoekt kan het aanbod bekijken van de behandelingen van AHAVA. Hierbij zal het gebruik van zout, liquid salt of de modder uit de Dode Zee nog een extra boost aan je huid en cellen geven.

We hebben een ruim aanbod van massages: relaxatiemassage, sportmassage en voetreflexologie.  Maar ook manuele lymfedrainage en lichaamscontour massage.
Sinds mei is ook de Japanse gelaatsmassage beschikbaar. Deze massagetechniek is niet alleen buitengewoon ontspannend, maar heeft een liftend effect op het gelaat door de stimulatie van het bindweefsel.

Binnenkort in ons aanbod

Er bestaan heel veel verschillende massagetechnieken. Om ervoor te zorgen dat er voor ieder iets naar wens is volgen we regelmatig nieuwe opleidingen.
Zo zal eind november ook de Hawaiiaanse lomi-lomi massage in ons aanbod komen. Deze techniek, gebaseerd op de bewegingen van de oceaan, maakt buiten de handen gebruik van het zachte deel van de onderarm.
Met lange vloeiende bewegingen beweegt de masseur rond de tafel. Het is een rustige, ritmische massage.

Je kan ons verder ook terugvinden op de website:
www.vind-een-massage.be

MASSAGE
Relaxatiemassage 30 minuten
ontspannende massage van rug, hoofd en nek
€ 28
Relaxatiemassage 60 minuten
ontspannende massage van rug, hoofd, benen en armen
€ 48
Relaxatiemassage 90 minuten
ontspannende massage van het volledige lichaam
€ 65
Sportmassage 30 minuten € 30
Sportmassage 60 minuten € 60
Voetreflexologie 1ste sessie € 40
Voetreflexologie opvolgsessie € 35
Manuele lymfedrainage regio 1
(hals, buik en benen – 45 min)
€ 45
Manuele lymfedrainage regio 2
(hals en gelaat – 25 min)
€ 25
Lichaamscontour massage 30 min € 30
Lichaamscontour massage 60 min


€ 60
JAPANSE GELAATSMASSAGE
losse behandeling (60min)45€
10 beurtenkaart400€