AHAVA lichaamsbehandelingen en massages

Bij Curam kan je alle voordelen ervaren van een kuur met Dode Zee mineralen. De mineralen van de Dode Zee zijn gekend om hun therapeutisch effect op huid en spieren. De fantastische productreeks AHAVA combineert de kracht van de natuur met onderzoek en innovatie.
De producten zijn bovendien ook ideaal om te combineren met een deugddoende massage. Op deze manier is het weldadig effect nog groter.

Wat kunnen de mineralen van de Dode Zee voor uw huid betekenen?

De unieke mix van mineralen die in de Dode Zee aanwezig is vormt de basis van alle AHAVA producten.
Eeuwen geleden ontdekte Cleopatra als eerste  de werking van de Dode Zee. Ze benoemde de plek als haar persoonlijke gezondheids kuuroord. Sindsdien staat de Dode Zee bekend als een natuurlijk kuuroord waar men naartoe gaat om de huid te laten herbronnen, zelfs wanneer er sprake is van huidproblemen zoals psoriasis.
De weldadige werking heeft sindsdien nog niets aan kracht ingeboet en kan nu via de producten van AHAVA ook tot bij jullie komen.
Natuurlijk verkwikkende Dode Zee mineraalzouten helpen vermoeide spieren ontspannen en verjongen de huid om ruwe oppervlakken glad te maken en om zachtheid te bevorderen. Ze zijn essentieel zijn voor het behouden van een vitale, soepele en goed gehydrateerde huid.

In tegenstelling tot modder pakkingen die enkel reinigend werken is het wetenschappelijk bewezen dat de zwarte mineralenmodder, gevonden in de Dode Zee regio, de soepelheid en de hydratatieniveaus in een droge huid herstelt.

ahava
AHAVA LICHAAMSBEHANDELINGEN EN MASSAGES: WELZIJN & HUIDVERWENNING
Scrub benen of rug
peeling met Dead Sea salt (20 min)
€ 25
Scrub van het volledige lichaam
peeling met Dead Sea salt (60min)
€ 60
Scrub van het volledige lichaam + massage
peeling met Dead Sea salt en massage van 60' (totaal 90min)
€ 90
Dead sea mineral mud, rug (20 min)
De modder van de dode zee bezit krachtig reinigende eigenschappen zonder uit te drogen. Bovendien is ze ideaal bij pijnlijke en gespannen spieren. Onzuiverheden en toxines worden verwijderd, de microcirculatie verbetert en de textuur van de huid wordt verfijnd.
€ 25
Dead sea mineral mud, full body(40 min)
De modder van de dode zee bezit krachtig reinigende eigenschappen zonder uit te drogen. Bovendien is ze ideaal bij pijnlijke en gespannen spieren. Onzuiverheden en toxines worden verwijderd, de microcirculatie verbetert en de textuur van de huid wordt verfijnd.
€ 40
Mineral Balance back Massage (Scrub-Mud-Liquid salt) (60 min)
Ontspannende massage die lichaam en geest kalmeert, het gebruik van de modder heeft een aanvullend effect bij lage rugpijn.
€ 57
Ahava signature Massage: Full-body Salt & Mud (100 min)
Een stimulerende en ontgiftende scrub met dode zee-zoutkristallen gevolgd door een modderpakking en een ontspannende massage van het volledige lichaam.
€ 97
Body Contouring: Scrub- Oil- Firming body cream (60 min)
Een scrub met de “smoothing body exfoliator” die de microcirculatie stimuleert, gevolgd door een bindweefselmassage en afgewerkt met de “firming body cream”
€ 65
Body Contouring + Mud: Scrub- Oil- Mud- Firming body cream (90 min)
Een scrub met de “smoothing body exfoliator” die de microcirculatie stimuleert, gevolgd door een bindweefselmassage, aansluitend een modderpakking en afgewerkt met de “firming body cream"
€ 95
Hydraterende Crème Pakking + Massage (80min)
Revitaliserende pakking op basis van plantaardige olie en boters
€ 75