Gelaatsverzorging en huidverbetering

Kent u het verhaal achter de producten van AHAVA?

Het team van Curam koos ervoor te werken met deze fantastische productreeks.
Zowel bij de gelaatsverzorging als bij lichaamsbehandelingen gebruiken we deze heerlijke producten die je huid altijd zijdezacht en verzorgd laten.

AHAVA combineert de kracht van de natuur met onderzoek en innovatie.
De unieke mix van mineralen die in de Dode Zee aanwezig is vormt de basis van alle AHAVA producten.
Eeuwen geleden ontdekte Cleopatra als eerste de werking van de Dode Zee en benoemde de plek als haar persoonlijke Spa & Wellness gebied. Sindsdien staat de Dode Zee bekend als het grootste natuurlijke kuuroord waar men naartoe gaat om de huid te laten herbronnen.
Daarbij staan mineralen van de Dode Zee bekend om hun gunstig effect op huidproblemen zoals psoriasis.
De weldadige werking heeft sindsdien nog niets aan kracht ingeboet. Ook u kan via de producten van AHAVA het heilzame effect van de mineralen ervaren.

Het belangrijkste bestanddeel dat in alle AHAVA producten aanwezig is is de Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.
functies van de Osmoter:

  • Optimaliseert het celmetabolisme.
  • Beschermt de huid tegen UV-schade.
  • Verhoogt het vochtniveau.
  • Herstelt het natuurlijke evenwicht van de huid voor een zachte, egale en jeugdige huid.

AHAVA richt zich op deze manier op een heel aantal huidproblemen. Een bijkomend voordeel is dat je alle reeksen kan combineren volgens de behoefte van jouw huid. Wil je overdag je huid beschermen tegen de invloed van vervuiling en ’s nachts de huidveroudering tegengaan? Dat kan perfect.

Bovendien zijn alle formules ontwikkeld met de beste huidvriendelijke ingrediënten die de Dode Zee te bieden heeft. en zijn ze dus perfect te verdragen voor de gevoelige huid.

Huidverbetering

Wie een nog dieper effect wil kan de producten van AHAVA combineren met één van onze huidverbetering behandelingen:
microdermabrasie ,  microneedling of chemische peeling. 

Naast onze gelaatsverzorgingen en huidverbetering hebben we ook twee gelaatsmassages in het aanbod, de manuele lymfedrainage en de Japanse gelaatsmassage.

INSTANT GELAATSVERZORGING: Boost je huid in 30 minuten
Mineral Recharge
Hydraterende boost als dorstlesser voor zelfs de meest droge huid! AHAVA’s exclusieve Osmoter herlaadt je huid om ze te laten stralen van binnenuit
€ 36
Skin Fitness
Een verkwikkende behandeling voor een gladde en strakke huid. Een liftende en verstevigende verzorging die je huid voorziet van positieve energie. Hydrateert, voedt en versterkt de huidbarrière
€ 36
Mix and Mask
Een behandeling met meerdere maskers tegelijkertijd die beantwoordt aan de noden van je huid. Ontgiften, hydrateren en voeden in één behandeling
€ 36
Beauty & Relaxation to Go
Een verhelderde egaliserende huidvernieuwende behandeling inclusief een diepe reiniging. De huid straalt en wordt gladder, de celvernieuwing krijgt een boost en de vochtbalans wordt onmiddellijk hersteld
€ 36
GELAATSVERZORGING
Mineral Escapade - basis gelaatsverzorging
Een verfrissende behandeling van het gelaat met de nadruk op reinigen, tonifiëren en exfoliëren (45min)
€ 50
Mineral Energy - verzorging voor mannen
Een intense rehydraterende boost die het vochtniveau van de huid herstelt (50min)
€ 55
Total Rehydration - standaard gelaatsverzorging
Egaliseert het huidoppervlak, verzacht en doet fijne lijntjes vervagen (60min)
€ 66
Mineral Relief - standaard gelaatsverzorging
Kalmerende behandeling die zorgt voor een onmiddellijke verlichting van ruwe huid, rode vlekken en irritaties (60min)
€ 66
Mineral Mud - verzorging voor acne
Intense reiniging verheldert de onzuivere teint, inclusief puistjes en verstopte poriën. Hydrateert en verfrist de huid (60min)
€ 70
Absolute Mineral Renewal - gelaatsverzorging
Een multi - voordelige Anti - Aging Gelaatsverzorging, gericht op algemene huidverbetering. Strijkt rimpels en fijne lijntjes glad. Versterkt de stevigheid van de huid en egaliseert de teint. Geeft de huid een zachtere, jongere gloed en versterkt de huidbarrière tegen dagelijkse stressoren (75min)
€ 81
24K Gold Mineral gelaatsverzorging
In één stap komen twee elementen van de natuur samen om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren. Dode Zee Minerale Modder in combinatie met 24K Gold, een luxe behandeling voor uw huid. Goud stimuleert een gezondere groei van de epidermis, waardoor deze steviger wordt. Het helpt om vocht vast te houden en beschermt de eiwitvezels van de huid tegen een snelle afbraak. Voedt en verzacht, hydrateert intensief en omhult de huid met puur genot. (75min)
€ 81
AHAVA Age Control - Apple Of Sodom Luxe gelaatsverzorging
Een luxueuze anti-aging behandeling met de unieke "Apple of Sodom" producten. Ahava combineert dit natuurlijk toxine met het complex van Dode Zee mineralen. Door de verbetering van de extracellulaire matrix worden diepe rimpels aangepakt. Maak kennis met deze botox-gelijkende effecten (90min)
€ 99
Kleuren wimpers€ 11
Kleuren wenkbrauwen€ 11
Epileren wenkbrauwen€ 11
Epileren bovenlip€ 9
Epileren kin€ 9
Epileren kin en lip€ 16
Epileren gelaat€ 27
GELAATSMASSAGE
Manuele lymfedrainage van het gelaat
Een zachte massagetechniek ter ondersteuning van het lymfestelsel en de immuniteit. Ideaal bij zwellingen in het gelaat, bij kneuzingen, bij acné... Meer info over de indicaties via de pagina "massages". (25 min)
€ 25
Japanse gelaatsmassage (KOBIDO)
Een verfijnde massagetechniek van het gelaat die zowel oppervlakkige als diepere structuren stimuleert. Hierdoor heeft deze massage een liftend en verjongend effect. Bovendien is de behandeling zeer ontspannend en werkt ze energetisch harmoniserend. Om het effect optimaal te ervaren kan je de behandeling ook in kuurvorm toepassen. (60min)
€ 50
MICRODERMABRASIE + GELAATSVERZORGING
Tijdens de behandeling worden microkristalletjes op de huid gespoten waardoor deze een intensieve peeling krijgt.
De doorbloeding verbetert, er wordt meer collageen aangemaakt en de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd
€ 93
MICRONEEDLING + GELAATSVERZORGING
Microneedling + gelaatsverzorging
Met behulp van een pen met steriele naaldjes maakt deze techniek microkanaaltjes in de huid waarlangs actieve stoffen worden ingebracht. (60 min)
€ 93
Behandeling in kuurvorm
6 behandelingen
€ 510
Behandeling in kuurvorm
10 behandelingen
10e behandeling gratis