Nieuwe behandelingen

Tuina – Chinese medische massage


Het woord “Tuina” is een nieuwe benaming voor een oude Chinese therapeutische massage. Samen met onder andere acupunctuur en qigong vormt ze een belangrijk onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde.

Het is een intensieve massagevorm die diep op het hele systeem inwerkt. Het doel is steeds om qi (energie) weer te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Zo kunnen klachten verbeteren, maar ook voorkomen worden.

Vanaf 1 februari worden al enkele onderdelen van deze massagevorm in het aanbod opgenomen. De hoofd- nek- en schoudermassage en bamboe Tuina lichaamsmassage zijn vanaf dat moment beschikbaar.

Chemische peeling

Vanaf 1 Februari starten we een nieuwe huidverbeterende behandeling. De chemische peelings waarmee we van start gaan zijn specifiek af te stemmen op elk huidtype. Zowel de gevoelige, vette, droge als rijpere huiden zullen deze behandeling dus kunnen laten toepassen.
Chemische peelings hebben als functie om dode huidcellen te verwijderen. Ze stimuleren de celvernieuwing en zorgen voor versteviging van de huid.