Nieuwe behandelingen

Figuursculpting met cryolipolyse

Binnenkort hebben we er een nieuwe lichaamsbehandeling bij, perfect om je figuur te sculpteren: Cryolipolyse.
Deze behandeling zorgt, zoals de naam doet vermoeden, voor een bevriezing van de vetcellen.

Omdat deze cellen zich niet kunnen aanpassen aan dit grote temperatuurverschil sterven ze af. Per behandeling kan je zo tot maximaal 20% van de vetmassa in de behandelde zone verliezen. Bovendien heb je, in tegenstelling tot liposuctie, bij een cryolipolyse behandeling nauwelijks herstel nodig.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Wie een normaal lichaamsgewicht heeft maar komaf wil maken met dat vervelende buikje of die love-handles is voor deze behandeling de perfecte kandidaat. Daar kan je met deze behandeling namelijk permanent verandering in brengen. Na de cryolipolyse is het wel van belang om een gezonde levensstijl te behouden en een stabiel lichaamsgewicht na te streven. De behandeling is dus niet geschikt om gewichtsverlies te bekomen.
CRYOLIPOLYSE
Intake cryolipolyse Dit bedrag word verrekend met de uiteindelijke behandeling (15')€ 5
Cryolipolyse kleine zone plaatsing van1 klein kopstuk (max. 1u15)€ 75
Cryolipolyse medium zone plaatsing van 1 medium kopstuk of 2 kleine (max.1u15)€ 145
Cryolipolyse grote zone plaatsing 2 medium kopstukken (max 1u15) € 185Huidverbetering door microneedling

Microneedling behoort tot de mesotherapie behandelingen. Deze huidverbeteringstechniek heeft zijn effect dus in het midden van de huid.
Bij microneedling maakt het apparaat, met behulp van een stempeltje met zeer fijne steriele naaldjes, in korte tijd duizenden micro-perforaties in de huid.
Door deze duizenden kleine prikjes worden er microkanaaltjes gevormd. Deze openen de huid voor de hoog geconcentreerde mesowerkstoffen die gebruikt worden.
Diep in de huid houden deze werkstoffen het vocht vast en verbeteren ze de aanmaak van elastine en collageen. De huid wordt gladder en steviger en krijgt een jonge en frisse uitstraling.

Meer info kan je op deze pagina terugvinden