Nieuwe behandelingen

Nieuwste Anti-Aging gelaatsverzorgingen van AHAVA

Ontdek onze nieuwe gelaatsverzorgingen aan een leuke introductiekorting en bespaar 20% op je eerste behandeling.
Beide verzorgingen richten zich specifiek op het verminderen van rimpels en stimuleren de stevigheid van de huid. Op 70 minuten tijd nemen we deze aspecten onder handen en laten we je helemaal tot rust komen. 

Absolute Mineral Renewal behandeling: 
Ahava introduceert de Red Algae Gracilaria Conferta: een alg uit de Middellandse Zee die een schat aan vitamines bevat en al sinds de oudheid gebruikt wordt voor zijn medische doeleinden.
Een multi – voordelige Anti-Aging Gelaatsverzorging, gericht op algemene huidverbetering. Strijkt rimpels en fijne lijntjes glad. Versterkt de stevigheid van de huid en egaliseert de teint. De verzorging maakt de huid gladder, geeft deze een zachtere, jongere gloed en versterkt de huidbarrière tegen dagelijkse stressoren.

24 K Gold Mineral behandeling
In één stap komen twee elementen van de natuur samen om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren. Dode Zee Minerale Modder in combinatie met 24K Gold, een luxe behandeling voor uw huid. Goud stimuleert een gezondere groei van de epidermis, waardoor deze steviger wordt. Het helpt om vocht vast te houden en beschermt de eiwitvezels van de huid tegen een snelle afbraak. Goud geeft niet alleen een mooie, stalende en jeugdige huid, maar wordt dus ook gebruikt als een Anti-Aging ingrediënt. 

Wimperextensions

Wil je je blik meer laten spreken? Je kan nu ook bij ons terecht voor wimperextensions.
Bij deze techniek worden losse wimpertjes aan je eigen wimpers gekleefd. Hierdoor krijg je, afhankelijk van de techniek, langere wimpers of langere én vollere wimpers. 
Voor de gezondheid van je wimpers werken we met extensions die 2mm langer zijn dan je natuurlijke wimper.
Verzorg je je extensions goed dan kan je tot 4 weken van dit effect genieten, of kan je ervoor kiezen om ze regelmatig te laten bijwerken.
Wil jij ook wekenlang perfecte wimpers? Boek dan nu je eerste set aan 30% korting.


WIMPER EXTENSIONS
One By One
Verleng je natuurlijke wimpers met deze techniek
€ 85
Opvullen One by One
tussen 8 en 15 dagen
€ 35
Opvullen One by One
tussen 16 en 21 dagen
€ 45
Opvullen One by One
tussen 22 en 28 dagen
€ 55
Wimper Extensions: Volume
Geeft extra lengte én volume aan je natuurlijke wimpers
€ 95
Opvullen Volume
tussen 8 en 15 dagen
€ 45
Opvullen Volume
tussen 16 en 21 dagen
€ 55
Opvullen Volume
tussen 22 en 28 dagen
€ 65

Massage

Vanaf 5 december verwachten we de lomi lomi behandeling in ons aanbod. Een ontspannende hawaïaanse massage waarbij met lange, vloeiende bewegingen wordt gewerkt. Wil je er als eerste bij zijn om deze nieuwe massagetechniek te ontdekken met een leuke korting? Hou dan zeker onze pagina acties en promoties in de gaten.