Nieuwe behandelingen

Figuursculpting met cryolipolyse

Binnenkort hebben we er een nieuwe lichaamsbehandeling bij, perfect om je figuur te sculpteren: Cryolipolyse.
Deze behandeling zorgt, zoals de naam doet vermoeden, voor een bevriezing van de vetcellen. Omdat deze cellen zich niet kunnen aanpassen aan dit grote temperatuurverschil sterven ze af. Per behandeling kan je zo tot maximaal 20% van de vetmassa in de behandelde zone verliezen. Bovendien heb je, in tegenstelling tot liposuctie, bij een cryolipolyse behandeling nauwelijks herstel nodig.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Wie een normaal lichaamsgewicht heeft maar komaf wil maken met dat vervelende buikje of die love-handles is hiervoor de perfecte kandidaat. Daar kan je met deze behandeling namelijk permanent verandering in brengen. Na de cryolipolyse is het wel van belang om een gezonde levensstijl te behouden en een stabiel lichaamsgewicht na te streven. De behandeling is dus niet geschikt om gewichtsverlies te bekomen.

Interesse? Dan kan je op deze pagina meer info terugvinden binnen enkele weken.Lomi Lomi massage

Na de lomi lomi van 60 minuten en 90 minuten kan je deze heerlijk ontspannende holistische massage nu ook ervaren in een versie van 120 minuten. Meer info over wat je van deze techniek kan verwachten kan je lezen op de bijhorende pagina.